F. YENİLMEZ, "Adana İlinde Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Yolum Yapılmış Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Yönden Karşılaştırılması," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING RESEARCH , vol.3, no.1, pp.78-85, 2022
YENİLMEZ, F. 2022. Adana İlinde Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Yolum Yapılmış Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Yönden Karşılaştırılması. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING RESEARCH , vol.3, no.1 , 78-85.
YENİLMEZ, F., (2022). Adana İlinde Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Yolum Yapılmış Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Yönden Karşılaştırılması. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING RESEARCH , vol.3, no.1, 78-85.
YENİLMEZ, FATMA. "Adana İlinde Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Yolum Yapılmış Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Yönden Karşılaştırılması," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING RESEARCH , vol.3, no.1, 78-85, 2022
YENİLMEZ, FATMA. "Adana İlinde Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Yolum Yapılmış Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Yönden Karşılaştırılması." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING RESEARCH , vol.3, no.1, pp.78-85, 2022
YENİLMEZ, F. (2022) . "Adana İlinde Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Yolum Yapılmış Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Yönden Karşılaştırılması." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING RESEARCH , vol.3, no.1, pp.78-85.
@article{article, author={FATMA YENİLMEZ}, title={Adana İlinde Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Yolum Yapılmış Tavuk Etlerinin Mikrobiyolojik Yönden Karşılaştırılması}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING RESEARCH}, year=2022, pages={78-85} }