O. B. KARACA And O. YILDIRIM, "Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme," The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.652-660, 2019
KARACA, O. B. And YILDIRIM, O. 2019. Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme. The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , (Mersin, Turkey), 652-660.
KARACA, O. B., & YILDIRIM, O., (2019). Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme . The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (pp.652-660). Mersin, Turkey
KARACA, OYA, And OYA YILDIRIM. "Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme," The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 2019
KARACA, OYA B. And YILDIRIM, OYA. "Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme." The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.652-660, 2019
KARACA, O. B. And YILDIRIM, O. (2019) . "Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme." The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.652-660.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OYA BERKAY KARACA And author={OYA YILDIRIM}, title={Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme}, congress name={The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2019}, pages={652-660} }