Y. ÖZOĞUL Et Al. , "Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri.," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.336, 2011
ÖZOĞUL, Y. Et Al. 2011. Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri.. XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 336.
ÖZOĞUL, Y., Balıkçı, E., Kacar, C., Gokdogan, S., Yazgan, H., KÜLEY BOĞA, E., ... KENAR, M.(2011). Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri. . XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.336). Antalya, Turkey
ÖZOĞUL, YEŞİM Et Al. "Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri.," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
ÖZOĞUL, YEŞİM Et Al. "Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri.." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.336, 2011
ÖZOĞUL, Y. Et Al. (2011) . "Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri.." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.336.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YEŞİM ÖZOĞUL Et Al. }, title={Dogal antioksidan (Kekik, Yesil çay, Adaçayı ve Defne) ekstraktının kıyılmış kolyoz etinden (Scomber japonicus) hazırlanan burgerlerin raf ömrüne etkileri.}, congress name={XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={336} }