M. ADA Et Al. , "Kaolin Uygulaması Yapılan Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Meyvelerinde Toplam Fenol İçerikleri ile Meyve Rengi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , vol.4, pp.290-300, 2019
ADA, M. Et Al. 2019. Kaolin Uygulaması Yapılan Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Meyvelerinde Toplam Fenol İçerikleri ile Meyve Rengi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi. 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , 290-300.
ADA, M., burğut, a., ATTAR, Ş. H., ÇAM, e., TÜREMİŞ, N. F., & KAFKAS, N. E., (2019). Kaolin Uygulaması Yapılan Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Meyvelerinde Toplam Fenol İçerikleri ile Meyve Rengi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi . 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU (pp.290-300).
ADA, MESUT Et Al. "Kaolin Uygulaması Yapılan Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Meyvelerinde Toplam Fenol İçerikleri ile Meyve Rengi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, 2019
ADA, MESUT Et Al. "Kaolin Uygulaması Yapılan Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Meyvelerinde Toplam Fenol İçerikleri ile Meyve Rengi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , pp.290-300, 2019
ADA, M. Et Al. (2019) . "Kaolin Uygulaması Yapılan Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Meyvelerinde Toplam Fenol İçerikleri ile Meyve Rengi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." 2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU , pp.290-300.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MESUT ADA Et Al. }, title={Kaolin Uygulaması Yapılan Bazı Yerli ve Yabancı Ceviz Çeşitlerinin Meyvelerinde Toplam Fenol İçerikleri ile Meyve Rengi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi}, congress name={2. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU}, city={}, country={}, year={2019}, pages={290-300} }