M. GÜVEN Et Al. , "Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özelikleri Üzerine Etkileri," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.1-11, 2002
GÜVEN, M. Et Al. 2002. Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özelikleri Üzerine Etkileri. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6 , 1-11.
GÜVEN, M., ERGİNKAYA, Z., KARACA, O. B., VAR , I., GÜZELER, N., Kaçar, A., ... Aksan, E.(2002). Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özelikleri Üzerine Etkileri. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, 1-11.
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özelikleri Üzerine Etkileri," Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, 1-11, 2002
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özelikleri Üzerine Etkileri." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.1-11, 2002
GÜVEN, M. Et Al. (2002) . "Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özelikleri Üzerine Etkileri." Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.1-11.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özelikleri Üzerine Etkileri}, journal={Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2002, pages={1-11} }