B. BURUNKAYA Et Al. , "Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.2, pp.309-324, 2021
BURUNKAYA, B. Et Al. 2021. Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.2 , 309-324.
BURUNKAYA, B., SELLİ, S., & KELEBEK, H., (2021). Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.2, 309-324.
BURUNKAYA, Birgül, SERKAN SELLİ, And HAŞİM KELEBEK. "Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.2, 309-324, 2021
BURUNKAYA, Birgül Et Al. "Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.2, pp.309-324, 2021
BURUNKAYA, B. SELLİ, S. And KELEBEK, H. (2021) . "Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.2, pp.309-324.
@article{article, author={Birgül BURUNKAYA Et Al. }, title={Sarı Kantaron (Hypericum perforatum L.) Fenoliklerinin Karakterizasyonu, Antioksidan ve Antimikrobiyal Potansiyelinin Belirlenmesi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2021, pages={309-324} }