I. VAR Et Al. , "Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri," GTD- Gıda Dergisi , no.42, pp.392-404, 2017
VAR , I. Et Al. 2017. Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri. GTD- Gıda Dergisi , no.42 , 392-404.
VAR , I., SAĞLAM, S., & KAMBEROĞLU, M. A., (2017). Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri. GTD- Gıda Dergisi , no.42, 392-404.
VAR , IŞIL, Selin SAĞLAM, And Muharrem A KAMBEROĞLU. "Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri," GTD- Gıda Dergisi , no.42, 392-404, 2017
VAR , IŞIL Et Al. "Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri." GTD- Gıda Dergisi , no.42, pp.392-404, 2017
VAR , I. SAĞLAM, S. And KAMBEROĞLU, M. A. (2017) . "Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri." GTD- Gıda Dergisi , no.42, pp.392-404.
@article{article, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri}, journal={GTD- Gıda Dergisi}, year=2017, pages={392-404} }