Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillus Flavus Üzerine Antifungal Etkisi," Gıda Mühendisliği Dergisi , 2003
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2003. Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillus Flavus Üzerine Antifungal Etkisi. Gıda Mühendisliği Dergisi .
ERGİNKAYA, Z., GÜVEN, M., VAR ÖNGEL, I., KABAK, B., KARACA, O. B., & Canan, K., (2003). Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillus Flavus Üzerine Antifungal Etkisi. Gıda Mühendisliği Dergisi .
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillus Flavus Üzerine Antifungal Etkisi," Gıda Mühendisliği Dergisi , 2003
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillus Flavus Üzerine Antifungal Etkisi." Gıda Mühendisliği Dergisi , 2003
ERGİNKAYA, Z. Et Al. (2003) . "Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillus Flavus Üzerine Antifungal Etkisi." Gıda Mühendisliği Dergisi .
@article{article, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillus Flavus Üzerine Antifungal Etkisi}, journal={Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=2003}