Y. UÇAR, "Narenciye Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Edilmiş Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimler," 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2019
UÇAR, Y. 2019. Narenciye Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Edilmiş Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimler. 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Turkey).
UÇAR, Y., (2019). Narenciye Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Edilmiş Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimler . 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey
UÇAR, YILMAZ. "Narenciye Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Edilmiş Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimler," 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 2019
UÇAR, YILMAZ. "Narenciye Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Edilmiş Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimler." 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2019
UÇAR, Y. (2019) . "Narenciye Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Edilmiş Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimler." 20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YILMAZ UÇAR}, title={Narenciye Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Edilmiş Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimler}, congress name={20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2019}}