M. GÜVEN And C. A. OLUK, "Ekzopolisakkarit üreten ve üretmeyen kültür kullanımının Tulum peynirlerinin serbest yağ asidi kompozisyonu üzerine etkileri," Gıda , vol.40, no.4, pp.201-208, 2015
GÜVEN, M. And OLUK, C. A. 2015. Ekzopolisakkarit üreten ve üretmeyen kültür kullanımının Tulum peynirlerinin serbest yağ asidi kompozisyonu üzerine etkileri. Gıda , vol.40, no.4 , 201-208.
GÜVEN, M., & OLUK, C. A., (2015). Ekzopolisakkarit üreten ve üretmeyen kültür kullanımının Tulum peynirlerinin serbest yağ asidi kompozisyonu üzerine etkileri. Gıda , vol.40, no.4, 201-208.
GÜVEN, MEHMET, And C. Aylin OLUK. "Ekzopolisakkarit üreten ve üretmeyen kültür kullanımının Tulum peynirlerinin serbest yağ asidi kompozisyonu üzerine etkileri," Gıda , vol.40, no.4, 201-208, 2015
GÜVEN, MEHMET And OLUK, C. A. . "Ekzopolisakkarit üreten ve üretmeyen kültür kullanımının Tulum peynirlerinin serbest yağ asidi kompozisyonu üzerine etkileri." Gıda , vol.40, no.4, pp.201-208, 2015
GÜVEN, M. And OLUK, C. A. (2015) . "Ekzopolisakkarit üreten ve üretmeyen kültür kullanımının Tulum peynirlerinin serbest yağ asidi kompozisyonu üzerine etkileri." Gıda , vol.40, no.4, pp.201-208.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN And author={C. Aylin OLUK}, title={Ekzopolisakkarit üreten ve üretmeyen kültür kullanımının Tulum peynirlerinin serbest yağ asidi kompozisyonu üzerine etkileri}, journal={Gıda}, year=2015, pages={201-208} }