S. SELLİ Et Al. , "KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.136, 2015
SELLİ, S. Et Al. 2015. KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 136.
SELLİ, S., AMANPOUR, A., SALUM ERBAY, P., SALMAN, E., & BAĞATAR GELEN, B., (2015). KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.136). İzmir, Turkey
SELLİ, SERKAN Et Al. "KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
SELLİ, SERKAN Et Al. "KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.136, 2015
SELLİ, S. Et Al. (2015) . "KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.136.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERKAN SELLİ Et Al. }, title={KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={136} }