N. GÜZELER Et Al. , "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, pp.25-29, 2011
GÜZELER, N. Et Al. 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4 , 25-29.
GÜZELER, N., Saydam, İ., & KARACA, O. B., (2011). Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, 25-29.
GÜZELER, NURAY, İ.Başar Saydam, And OYA BERKAY KARACA. "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, 25-29, 2011
GÜZELER, NURAY Et Al. "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, pp.25-29, 2011
GÜZELER, N. Saydam, İ. And KARACA, O. B. (2011) . "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, pp.25-29.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2011, pages={25-29} }