S. Duru Et Al. , " Türkiye’de Geleneksel Gıdaların Üretim ve İhracat Potansiyelinin Değerlendirilmesi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.35, no.2, pp.439-449, 2021
Duru, S. Et Al. 2021. Türkiye’de Geleneksel Gıdaların Üretim ve İhracat Potansiyelinin Değerlendirilmesi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.35, no.2 , 439-449.
Duru, S., Hayran, S., & Gül, A., (2021). Türkiye’de Geleneksel Gıdaların Üretim ve İhracat Potansiyelinin Değerlendirilmesi. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.35, no.2, 439-449.
Duru, Sinan, SEYİT HAYRAN, And AYKUT GÜL. " Türkiye’de Geleneksel Gıdaların Üretim ve İhracat Potansiyelinin Değerlendirilmesi," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.35, no.2, 439-449, 2021
Duru, Sinan Et Al. " Türkiye’de Geleneksel Gıdaların Üretim ve İhracat Potansiyelinin Değerlendirilmesi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.35, no.2, pp.439-449, 2021
Duru, S. Hayran, S. And Gül, A. (2021) . " Türkiye’de Geleneksel Gıdaların Üretim ve İhracat Potansiyelinin Değerlendirilmesi." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.35, no.2, pp.439-449.
@article{article, author={Sinan Duru Et Al. }, title={ Türkiye’de Geleneksel Gıdaların Üretim ve İhracat Potansiyelinin Değerlendirilmesi}, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2021, pages={439-449} }