H. ERTEN Et Al. , "Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi," Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253, 2005
ERTEN, H. Et Al. 2005. Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi. Gıda Kongresi , (İzmir, Turkey), 250-253.
ERTEN, H., Canbaş, A., Yılmaztekin, M., & Cabaroğlu, T., (2005). Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi . Gıda Kongresi (pp.250-253). İzmir, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi," Gıda Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253, 2005
ERTEN, H. Et Al. (2005) . "Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.250-253.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Şaraplarda Malolaktik Fermantasyon Sırasında Oluşan Aroma Maddeleri ve Kalite Üzerine Etkisi}, congress name={Gıda Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={250-253} }