U. KUMOVA, "Kaliteli ve Sağlıklı Bal Üretiminde Yapılması Gerekenler.," Ekin Bülteni. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Adana Şubesi Yayınları. , no.22, pp.2-4, 2005
KUMOVA, U. 2005. Kaliteli ve Sağlıklı Bal Üretiminde Yapılması Gerekenler.. Ekin Bülteni. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Adana Şubesi Yayınları. , no.22 , 2-4.
KUMOVA, U., (2005). Kaliteli ve Sağlıklı Bal Üretiminde Yapılması Gerekenler.. Ekin Bülteni. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Adana Şubesi Yayınları. , no.22, 2-4.
KUMOVA, ULVİYE. "Kaliteli ve Sağlıklı Bal Üretiminde Yapılması Gerekenler.," Ekin Bülteni. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Adana Şubesi Yayınları. , no.22, 2-4, 2005
KUMOVA, ULVİYE. "Kaliteli ve Sağlıklı Bal Üretiminde Yapılması Gerekenler.." Ekin Bülteni. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Adana Şubesi Yayınları. , no.22, pp.2-4, 2005
KUMOVA, U. (2005) . "Kaliteli ve Sağlıklı Bal Üretiminde Yapılması Gerekenler.." Ekin Bülteni. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Adana Şubesi Yayınları. , no.22, pp.2-4.
@article{article, author={ULVİYE KUMOVA}, title={Kaliteli ve Sağlıklı Bal Üretiminde Yapılması Gerekenler.}, journal={Ekin Bülteni. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Adana Şubesi Yayınları.}, year=2005, pages={2-4} }