G. TÜMGÖR, "SEBZE VE MEYVELERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ," In FONKSİYONEL GIDALAR , Ankara: NOBEL TIP EVİ, 2018, pp.261-274.
TÜMGÖR, G. SEBZE VE MEYVELERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ. 2018. In FONKSİYONEL GIDALAR , NOBEL TIP EVİ, Ankara, 261-274.
TÜMGÖR, G., (2018). SEBZE VE MEYVELERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ. FONKSİYONEL GIDALAR (pp.261-274), Ankara: NOBEL TIP EVİ.
TÜMGÖR, GÖKHAN. "SEBZE VE MEYVELERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ." In FONKSİYONEL GIDALAR , 261-274. Ankara: NOBEL TIP EVİ, 2018
TÜMGÖR, GÖKHAN. "SEBZE VE MEYVELERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ." FONKSİYONEL GIDALAR , NOBEL TIP EVİ, 2018, pp.261-274.
TÜMGÖR, G. (2018) "SEBZE VE MEYVELERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ", FONKSİYONEL GIDALAR . Ankara: NOBEL TIP EVİ.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÖKHAN TÜMGÖR}, chaptertitle={SEBZE VE MEYVELERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ}, booktitle={ FONKSİYONEL GIDALAR}, publisher={NOBEL TIP EVİ}, city={Ankara},year={2018} }