I. VAR Et Al. , "Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.950-953, 2014
VAR , I. Et Al. 2014. Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 950-953.
VAR , I., HESHMATI, B., & ÇELIK, Ç., (2014). Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.950-953). Adana, Turkey
VAR , IŞIL, Behzad HESHMATI, And Ç. ÇELIK. "Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
VAR , IŞIL Et Al. "Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.950-953, 2014
VAR , I. HESHMATI, B. And ÇELIK, Ç. (2014) . "Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.950-953.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={950-953} }