Y. PARLAK And N. GÜZELER, "Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.59, 2017
PARLAK, Y. And GÜZELER, N. 2017. Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Ankara, Turkey), 59.
PARLAK, Y., & GÜZELER, N., (2017). Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri . 1. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.59). Ankara, Turkey
PARLAK, Yeliz, And NURAY GÜZELER. "Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 2017
PARLAK, Yeliz And GÜZELER, NURAY. "Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.59, 2017
PARLAK, Y. And GÜZELER, N. (2017) . "Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, p.59.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yeliz PARLAK And author={NURAY GÜZELER}, title={Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={1. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={59} }