Ö. Gölge Et Al. , "Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri," 6. Gıda Mühendisleri Kongresi , Antalya, Turkey, pp.137, 2009
Gölge, Ö. Et Al. 2009. Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. 6. Gıda Mühendisleri Kongresi , (Antalya, Turkey), 137.
Gölge, Ö., KARACA, O. B., Saydam, İ., Kaçar, A., & GÜZELER, N., (2009). Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri . 6. Gıda Mühendisleri Kongresi (pp.137). Antalya, Turkey
Gölge, Özgür Et Al. "Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri," 6. Gıda Mühendisleri Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
Gölge, Özgür Et Al. "Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri." 6. Gıda Mühendisleri Kongresi , Antalya, Turkey, pp.137, 2009
Gölge, Ö. Et Al. (2009) . "Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri." 6. Gıda Mühendisleri Kongresi , Antalya, Turkey, p.137.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Özgür Gölge Et Al. }, title={Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri}, congress name={6. Gıda Mühendisleri Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={137} }