A. AKYILDIZ Et Al. , "KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.2, pp.169-176, 2017
AKYILDIZ, A. Et Al. 2017. KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.2 , 169-176.
AKYILDIZ, A., POLAT, S., & AĞÇAM, E., (2017). KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.2, 169-176.
AKYILDIZ, ASİYE, SÜLEYMAN POLAT, And ERDAL AĞÇAM. "KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.2, 169-176, 2017
AKYILDIZ, ASİYE Et Al. "KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.2, pp.169-176, 2017
AKYILDIZ, A. POLAT, S. And AĞÇAM, E. (2017) . "KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.2, pp.169-176.
@article{article, author={ASİYE AKYILDIZ Et Al. }, title={KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2017, pages={169-176} }