A. C. Oluk Et Al. , "Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma," Akademik Gıda , vol.10, no.3, pp.26-31, 2012
Oluk, A. C. Et Al. 2012. Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma. Akademik Gıda , vol.10, no.3 , 26-31.
Oluk, A. C., AKYILDIZ, A., AĞÇAM, E., Davut, K., & Ata, A., (2012). Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma. Akademik Gıda , vol.10, no.3, 26-31.
Oluk, Aylin Et Al. "Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma," Akademik Gıda , vol.10, no.3, 26-31, 2012
Oluk, Aylin C. Et Al. "Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma." Akademik Gıda , vol.10, no.3, pp.26-31, 2012
Oluk, A. C. Et Al. (2012) . "Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma." Akademik Gıda , vol.10, no.3, pp.26-31.
@article{article, author={Aylin Celile Oluk Et Al. }, title={Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma}, journal={Akademik Gıda}, year=2012, pages={26-31} }