Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Debaryomyces Hansenii Nin Gıdalardaki Önemi ve Antimikrobiyel Özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2015. Debaryomyces Hansenii Nin Gıdalardaki Önemi ve Antimikrobiyel Özellikleri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
ERGİNKAYA, Z., KONURAY, G., & Batman, G., (2015). Debaryomyces Hansenii Nin Gıdalardaki Önemi ve Antimikrobiyel Özellikleri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, GÖZDE KONURAY, And Gülşah Batman. "Debaryomyces Hansenii Nin Gıdalardaki Önemi ve Antimikrobiyel Özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Debaryomyces Hansenii Nin Gıdalardaki Önemi ve Antimikrobiyel Özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
ERGİNKAYA, Z. KONURAY, G. And Batman, G. (2015) . "Debaryomyces Hansenii Nin Gıdalardaki Önemi ve Antimikrobiyel Özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Debaryomyces Hansenii Nin Gıdalardaki Önemi ve Antimikrobiyel Özellikleri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}