F. ÖZOĞUL Et Al. , "Doğal Zeolitin Vakum Paketlenmiş Sardalya Filetolarındaki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.1, 2011
ÖZOĞUL, F. Et Al. 2011. Doğal Zeolitin Vakum Paketlenmiş Sardalya Filetolarındaki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri. XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 1.
ÖZOĞUL, F., KÜLEY BOĞA, E., DURMUŞ, M., & UÇAR, Y., (2011). Doğal Zeolitin Vakum Paketlenmiş Sardalya Filetolarındaki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri . XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.1). Antalya, Turkey
ÖZOĞUL, FATİH Et Al. "Doğal Zeolitin Vakum Paketlenmiş Sardalya Filetolarındaki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
ÖZOĞUL, FATİH Et Al. "Doğal Zeolitin Vakum Paketlenmiş Sardalya Filetolarındaki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.1, 2011
ÖZOĞUL, F. Et Al. (2011) . "Doğal Zeolitin Vakum Paketlenmiş Sardalya Filetolarındaki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATİH ÖZOĞUL Et Al. }, title={Doğal Zeolitin Vakum Paketlenmiş Sardalya Filetolarındaki Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri}, congress name={XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={1} }