N. GÜZELER Et Al. , "Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.20, no.4, pp.107-114, 2005
GÜZELER, N. Et Al. 2005. Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.20, no.4 , 107-114.
GÜZELER, N., YAŞAR, K., & KARACA, O. B., (2005). Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.20, no.4, 107-114.
GÜZELER, NURAY, Kurban YAŞAR, And OYA BERKAY KARACA. "Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.20, no.4, 107-114, 2005
GÜZELER, NURAY Et Al. "Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.20, no.4, pp.107-114, 2005
GÜZELER, N. YAŞAR, K. And KARACA, O. B. (2005) . "Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, , vol.20, no.4, pp.107-114.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,}, year=2005, pages={107-114} }