H. ERTEN Et Al. , "Aljinat Boncuklarında İmmobilize Edilmiş Maya Hücreleriyle Şarap Üretimi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.959-962, 2008
ERTEN, H. Et Al. 2008. Aljinat Boncuklarında İmmobilize Edilmiş Maya Hücreleriyle Şarap Üretimi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 959-962.
ERTEN, H., Tanguler, H., & Kabaharnup, Y., (2008). Aljinat Boncuklarında İmmobilize Edilmiş Maya Hücreleriyle Şarap Üretimi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.959-962). Erzurum, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN, Hasan Tanguler, And Yasemin Kabaharnup. "Aljinat Boncuklarında İmmobilize Edilmiş Maya Hücreleriyle Şarap Üretimi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Aljinat Boncuklarında İmmobilize Edilmiş Maya Hücreleriyle Şarap Üretimi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.959-962, 2008
ERTEN, H. Tanguler, H. And Kabaharnup, Y. (2008) . "Aljinat Boncuklarında İmmobilize Edilmiş Maya Hücreleriyle Şarap Üretimi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.959-962.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Aljinat Boncuklarında İmmobilize Edilmiş Maya Hücreleriyle Şarap Üretimi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={959-962} }