Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar," 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2009. Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar. 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., Özer, A. E., Ünal, E., & ÖZER, M. S., (2009). Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar . 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Van, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar," 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar." 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.1, 2009
ERGİNKAYA, Z. Et Al. (2009) . "Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar." 2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar}, congress name={2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={1} }