A. SEÇER Et Al. , "Akademisyenlerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Algılarının ve Tutumlarının Belirlenmesi: Doğu Akdeniz Bölgesi Üniversiteleri Örneği," XI. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi , Samsun, Turkey, pp.11, 2014
SEÇER, A. Et Al. 2014. Akademisyenlerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Algılarının ve Tutumlarının Belirlenmesi: Doğu Akdeniz Bölgesi Üniversiteleri Örneği. XI. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi , (Samsun, Turkey), 11.
SEÇER, A., KANTAR DAVRAN, M., Tok, N., EMEKSİZ, Ö. F., Akbay, C., & Tapkı , N., (2014). Akademisyenlerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Algılarının ve Tutumlarının Belirlenmesi: Doğu Akdeniz Bölgesi Üniversiteleri Örneği . XI. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi (pp.11). Samsun, Turkey
SEÇER, ARZU Et Al. "Akademisyenlerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Algılarının ve Tutumlarının Belirlenmesi: Doğu Akdeniz Bölgesi Üniversiteleri Örneği," XI. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Samsun, Turkey, 2014
SEÇER, ARZU Et Al. "Akademisyenlerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Algılarının ve Tutumlarının Belirlenmesi: Doğu Akdeniz Bölgesi Üniversiteleri Örneği." XI. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi , Samsun, Turkey, pp.11, 2014
SEÇER, A. Et Al. (2014) . "Akademisyenlerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Algılarının ve Tutumlarının Belirlenmesi: Doğu Akdeniz Bölgesi Üniversiteleri Örneği." XI. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi , Samsun, Turkey, p.11.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARZU SEÇER Et Al. }, title={Akademisyenlerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Algılarının ve Tutumlarının Belirlenmesi: Doğu Akdeniz Bölgesi Üniversiteleri Örneği}, congress name={XI. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi}, city={Samsun}, country={Turkey}, year={2014}, pages={11} }