H. ERTEN Et Al. , "Bira Üretimi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.405-428.
ERTEN, H. Et Al. Bira Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 405-428.
ERTEN, H., AĞIRMAN, B., & CABAROĞLU, T., (2020). Bira Üretimi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.405-428), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
ERTEN, HÜSEYİN, BİLAL AĞIRMAN, And TURGUT CABAROĞLU. "Bira Üretimi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 405-428. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Bira Üretimi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.405-428.
ERTEN, H. AĞIRMAN, B. And CABAROĞLU, T. (2020) "Bira Üretimi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, chaptertitle={Bira Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }