N. GÜZELER And A. Kaçar, "Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri," III. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.609-624, 2003
GÜZELER, N. And Kaçar, A. 2003. Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri. III. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 609-624.
GÜZELER, N., & Kaçar, A., (2003). Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri . III. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.609-624). Ankara, Turkey
GÜZELER, NURAY, And Ali Kaçar. "Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri," III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2003
GÜZELER, NURAY And Kaçar, Ali. "Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri." III. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.609-624, 2003
GÜZELER, N. And Kaçar, A. (2003) . "Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri." III. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.609-624.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER And author={Ali Kaçar}, title={Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri}, congress name={III. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={609-624} }