İ. Ürün Et Al. , "ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ANTİOKSİDAN İÇERİĞİ," 4. International Mersin Symposium , vol.2, pp.364-374, 2020
Ürün, İ. Et Al. 2020. ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ANTİOKSİDAN İÇERİĞİ. 4. International Mersin Symposium , 364-374.
Ürün, İ., ATTAR, Ş. H., & KAFKAS, N. E., (2020). ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ANTİOKSİDAN İÇERİĞİ . 4. International Mersin Symposium (pp.364-374).
Ürün, İpek, ŞULE HİLAL ATTAR, And NESİBE EBRU YAŞA KAFKAS. "ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ANTİOKSİDAN İÇERİĞİ," 4. International Mersin Symposium, 2020
Ürün, İpek Et Al. "ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ANTİOKSİDAN İÇERİĞİ." 4. International Mersin Symposium , pp.364-374, 2020
Ürün, İ. ATTAR, Ş. H. And KAFKAS, N. E. (2020) . "ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ANTİOKSİDAN İÇERİĞİ." 4. International Mersin Symposium , pp.364-374.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İpek Ürün Et Al. }, title={ÜZÜMSÜ MEYVELERİN ANTİOKSİDAN İÇERİĞİ}, congress name={4. International Mersin Symposium}, city={}, country={}, year={2020}, pages={364-374} }