T. KEÇELİ MUTLU, "Zeytinyağında Tağşiş Belirlemede Kullanılan Yeni Teknikler," 5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020) , Antalya, Turkey, 2020
KEÇELİ MUTLU, T. 2020. Zeytinyağında Tağşiş Belirlemede Kullanılan Yeni Teknikler. 5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020) , (Antalya, Turkey).
KEÇELİ MUTLU, T., (2020). Zeytinyağında Tağşiş Belirlemede Kullanılan Yeni Teknikler . 5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020), Antalya, Turkey
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN. "Zeytinyağında Tağşiş Belirlemede Kullanılan Yeni Teknikler," 5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020), Antalya, Turkey, 2020
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Zeytinyağında Tağşiş Belirlemede Kullanılan Yeni Teknikler." 5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020) , Antalya, Turkey, 2020
KEÇELİ MUTLU, T. (2020) . "Zeytinyağında Tağşiş Belirlemede Kullanılan Yeni Teknikler." 5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020) , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Zeytinyağında Tağşiş Belirlemede Kullanılan Yeni Teknikler}, congress name={5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020)}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2020}}