T. EKER And T. CABAROĞLU, "YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMASALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ," GIDA , vol.45, no.1, pp.50-60, 2020
EKER, T. And CABAROĞLU, T. 2020. YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMASALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ. GIDA , vol.45, no.1 , 50-60.
EKER, T., & CABAROĞLU, T., (2020). YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMASALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ. GIDA , vol.45, no.1, 50-60.
EKER, TÜLİN, And TURGUT CABAROĞLU. "YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMASALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ," GIDA , vol.45, no.1, 50-60, 2020
EKER, TÜLİN And CABAROĞLU, TURGUT. "YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMASALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ." GIDA , vol.45, no.1, pp.50-60, 2020
EKER, T. And CABAROĞLU, T. (2020) . "YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMASALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ." GIDA , vol.45, no.1, pp.50-60.
@article{article, author={TÜLİN EKER And author={TURGUT CABAROĞLU}, title={YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMASALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ}, journal={GIDA}, year=2020, pages={50-60} }