Atıf Formatları
Türkiye de sürdürülebilir tarimda yemeklik tane baklagillerinönemi ve üretim olanaklari
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. TON And A. E. ANLARSAL, "Türkiye de sürdürülebilir tarimda yemeklik tane baklagillerinönemi ve üretim olanaklari," 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) , Adana, Turkey, pp.4351-4355, 2016

TON, A. And ANLARSAL, A. E. 2016. Türkiye de sürdürülebilir tarimda yemeklik tane baklagillerinönemi ve üretim olanaklari. 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) , (Adana, Turkey), 4351-4355.

TON, A., & ANLARSAL, A. E., (2016). Türkiye de sürdürülebilir tarimda yemeklik tane baklagillerinönemi ve üretim olanaklari . 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) (pp.4351-4355). Adana, Turkey

TON, AYBEGÜN, And A.EMİN ANLARSAL. "Türkiye de sürdürülebilir tarimda yemeklik tane baklagillerinönemi ve üretim olanaklari," 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016), Adana, Turkey, 2016

TON, AYBEGÜN And ANLARSAL, A.EMİN. "Türkiye de sürdürülebilir tarimda yemeklik tane baklagillerinönemi ve üretim olanaklari." 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) , Adana, Turkey, pp.4351-4355, 2016

TON, A. And ANLARSAL, A. E. (2016) . "Türkiye de sürdürülebilir tarimda yemeklik tane baklagillerinönemi ve üretim olanaklari." 1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016) , Adana, Turkey, pp.4351-4355.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AYBEGÜN TON And author={A.EMİN ANLARSAL}, title={Türkiye de sürdürülebilir tarimda yemeklik tane baklagillerinönemi ve üretim olanaklari}, congress name={1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016)}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2016}, pages={4351-4355} }