H. R. KUTLU Et Al. , "mantar inokülasyonunun buğday samanının besin madde içeriği ve besin madde sindirilebilirliği üzerine etkisi," Ç.Ü.Z.F. dergisi , vol.14, pp.77-86, 1999
KUTLU, H. R. Et Al. 1999. mantar inokülasyonunun buğday samanının besin madde içeriği ve besin madde sindirilebilirliği üzerine etkisi. Ç.Ü.Z.F. dergisi , vol.14 , 77-86.
KUTLU, H. R., ÖZCAN, N., BÜYÜKALACA, S., ÇELİK BAYKAL, L., GÖRGÜLÜ, M., & ÖZTÜRKCAN, O., (1999). mantar inokülasyonunun buğday samanının besin madde içeriği ve besin madde sindirilebilirliği üzerine etkisi. Ç.Ü.Z.F. dergisi , vol.14, 77-86.
KUTLU, HASAN Et Al. "mantar inokülasyonunun buğday samanının besin madde içeriği ve besin madde sindirilebilirliği üzerine etkisi," Ç.Ü.Z.F. dergisi , vol.14, 77-86, 1999
KUTLU, HASAN R. Et Al. "mantar inokülasyonunun buğday samanının besin madde içeriği ve besin madde sindirilebilirliği üzerine etkisi." Ç.Ü.Z.F. dergisi , vol.14, pp.77-86, 1999
KUTLU, H. R. Et Al. (1999) . "mantar inokülasyonunun buğday samanının besin madde içeriği ve besin madde sindirilebilirliği üzerine etkisi." Ç.Ü.Z.F. dergisi , vol.14, pp.77-86.
@article{article, author={HASAN RÜŞTÜ KUTLU Et Al. }, title={mantar inokülasyonunun buğday samanının besin madde içeriği ve besin madde sindirilebilirliği üzerine etkisi}, journal={Ç.Ü.Z.F. dergisi}, year=1999, pages={77-86} }