S. SELLİ, "Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi," 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2011
SELLİ, S. 2011. Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi. 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu .
SELLİ, S., (2011). Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi . 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
SELLİ, SERKAN. "Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi," 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2011
SELLİ, SERKAN. "Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi." 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2011
SELLİ, S. (2011) . "Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi." 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu .
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERKAN SELLİ}, title={Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi}, congress name={1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2011}}