A. KÜÇÜK And H. BENLİ, "İşlenmiş Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımının İnsan Beslenmesindeki Yeri Olası Olumlu ve Olumsuz Etkileri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
KÜÇÜK, A. And BENLİ, H. 2015. İşlenmiş Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımının İnsan Beslenmesindeki Yeri Olası Olumlu ve Olumsuz Etkileri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
KÜÇÜK, A., & BENLİ, H., (2015). İşlenmiş Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımının İnsan Beslenmesindeki Yeri Olası Olumlu ve Olumsuz Etkileri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
KÜÇÜK, AYKUT, And HAKAN BENLİ. "İşlenmiş Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımının İnsan Beslenmesindeki Yeri Olası Olumlu ve Olumsuz Etkileri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
KÜÇÜK, AYKUT And BENLİ, HAKAN. "İşlenmiş Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımının İnsan Beslenmesindeki Yeri Olası Olumlu ve Olumsuz Etkileri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
KÜÇÜK, A. And BENLİ, H. (2015) . "İşlenmiş Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımının İnsan Beslenmesindeki Yeri Olası Olumlu ve Olumsuz Etkileri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYKUT KÜÇÜK And author={HAKAN BENLİ}, title={İşlenmiş Et Ürünlerinde Nitrat ve Nitrit Kullanımının İnsan Beslenmesindeki Yeri Olası Olumlu ve Olumsuz Etkileri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}