H. KELEBEK Et Al. , "Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.121, 2016
KELEBEK, H. Et Al. 2016. Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 121.
KELEBEK, H., SELLİ, S., KOLA, O., UÇAR, B., KESEN, S., ÇETİNER, B., ... SÖNMEZDAĞ, A. S.(2016). Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.121). Edirne, Turkey
KELEBEK, HAŞİM Et Al. "Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
KELEBEK, HAŞİM Et Al. "Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.121, 2016
KELEBEK, H. Et Al. (2016) . "Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.121.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAŞİM KELEBEK Et Al. }, title={Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={121} }