E. ÜNAL TURHAN Et Al. , "Farklı Kaplama Materyalleri ile Kaplanmış Lactobacillus rhamnosus’xxun Termal İnaktivasyon Kinetiği," Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , no.17, pp.12-20, 2017
ÜNAL TURHAN, E. Et Al. 2017. Farklı Kaplama Materyalleri ile Kaplanmış Lactobacillus rhamnosus’xxun Termal İnaktivasyon Kinetiği. Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , no.17 , 12-20.
ÜNAL TURHAN, E., ERGİNKAYA, Z., BOZDOĞAN, A., & ASLAN, Z., (2017). Farklı Kaplama Materyalleri ile Kaplanmış Lactobacillus rhamnosus’xxun Termal İnaktivasyon Kinetiği. Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , no.17, 12-20.
ÜNAL TURHAN, EMEL Et Al. "Farklı Kaplama Materyalleri ile Kaplanmış Lactobacillus rhamnosus’xxun Termal İnaktivasyon Kinetiği," Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , no.17, 12-20, 2017
ÜNAL TURHAN, EMEL Ü. Et Al. "Farklı Kaplama Materyalleri ile Kaplanmış Lactobacillus rhamnosus’xxun Termal İnaktivasyon Kinetiği." Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , no.17, pp.12-20, 2017
ÜNAL TURHAN, E. Et Al. (2017) . "Farklı Kaplama Materyalleri ile Kaplanmış Lactobacillus rhamnosus’xxun Termal İnaktivasyon Kinetiği." Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi , no.17, pp.12-20.
@article{article, author={EMEL ÜNAL TURHAN Et Al. }, title={Farklı Kaplama Materyalleri ile Kaplanmış Lactobacillus rhamnosus’xxun Termal İnaktivasyon Kinetiği}, journal={Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi}, year=2017, pages={12-20} }