M. GÜVEN And O. B. KARACA, "Yozgat Yöresinde Üretilen Küp (Çanak) Peynirlerinin Yapım Tekniği ve Özellikleri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.247-249, 2004
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. 2004. Yozgat Yöresinde Üretilen Küp (Çanak) Peynirlerinin Yapım Tekniği ve Özellikleri. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 247-249.
GÜVEN, M., & KARACA, O. B., (2004). Yozgat Yöresinde Üretilen Küp (Çanak) Peynirlerinin Yapım Tekniği ve Özellikleri . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.247-249). Van, Turkey
GÜVEN, MEHMET, And OYA BERKAY KARACA. "Yozgat Yöresinde Üretilen Küp (Çanak) Peynirlerinin Yapım Tekniği ve Özellikleri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2004
GÜVEN, MEHMET And KARACA, OYA B. . "Yozgat Yöresinde Üretilen Küp (Çanak) Peynirlerinin Yapım Tekniği ve Özellikleri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.247-249, 2004
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. (2004) . "Yozgat Yöresinde Üretilen Küp (Çanak) Peynirlerinin Yapım Tekniği ve Özellikleri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.247-249.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET GÜVEN And author={OYA BERKAY KARACA}, title={Yozgat Yöresinde Üretilen Küp (Çanak) Peynirlerinin Yapım Tekniği ve Özellikleri}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2004}, pages={247-249} }