T. CABAROĞLU, "Üzümlerde aroma maddeleri ve şarapçılık açısından önemi," GIDA , vol.28, no.6, pp.599-605, 2003
CABAROĞLU, T. 2003. Üzümlerde aroma maddeleri ve şarapçılık açısından önemi. GIDA , vol.28, no.6 , 599-605.
CABAROĞLU, T., (2003). Üzümlerde aroma maddeleri ve şarapçılık açısından önemi. GIDA , vol.28, no.6, 599-605.
CABAROĞLU, TURGUT. "Üzümlerde aroma maddeleri ve şarapçılık açısından önemi," GIDA , vol.28, no.6, 599-605, 2003
CABAROĞLU, TURGUT. "Üzümlerde aroma maddeleri ve şarapçılık açısından önemi." GIDA , vol.28, no.6, pp.599-605, 2003
CABAROĞLU, T. (2003) . "Üzümlerde aroma maddeleri ve şarapçılık açısından önemi." GIDA , vol.28, no.6, pp.599-605.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU}, title={Üzümlerde aroma maddeleri ve şarapçılık açısından önemi}, journal={GIDA}, year=2003, pages={599-605} }