A. Canbaş And T. CABAROĞLU, "Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi," Gıda , vol.25, no.1, pp.61-68, 2000
Canbaş, A. And CABAROĞLU, T. 2000. Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi. Gıda , vol.25, no.1 , 61-68.
Canbaş, A., & CABAROĞLU, T., (2000). Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi. Gıda , vol.25, no.1, 61-68.
Canbaş, Ahmet, And TURGUT CABAROĞLU. "Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi," Gıda , vol.25, no.1, 61-68, 2000
Canbaş, Ahmet And CABAROĞLU, TURGUT. "Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi." Gıda , vol.25, no.1, pp.61-68, 2000
Canbaş, A. And CABAROĞLU, T. (2000) . "Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi." Gıda , vol.25, no.1, pp.61-68.
@article{article, author={Ahmet Canbaş And author={TURGUT CABAROĞLU}, title={Kabuk maserasyonunun İskenderiye misketi üzümünden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi}, journal={Gıda}, year=2000, pages={61-68} }