N. GÜZELER Et Al. , "Farklı Asitlikteki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi," Gıda , vol.29, no.1, pp.9-15, 2004
GÜZELER, N. Et Al. 2004. Farklı Asitlikteki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Gıda , vol.29, no.1 , 9-15.
GÜZELER, N., GÜVEN, M., & Kaçar, A., (2004). Farklı Asitlikteki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi. Gıda , vol.29, no.1, 9-15.
GÜZELER, NURAY, MEHMET GÜVEN, And Ali Kaçar. "Farklı Asitlikteki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi," Gıda , vol.29, no.1, 9-15, 2004
GÜZELER, NURAY Et Al. "Farklı Asitlikteki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi." Gıda , vol.29, no.1, pp.9-15, 2004
GÜZELER, N. GÜVEN, M. And Kaçar, A. (2004) . "Farklı Asitlikteki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi." Gıda , vol.29, no.1, pp.9-15.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Farklı Asitlikteki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi}, journal={Gıda}, year=2004, pages={9-15} }