T. Taşpınar Et Al. , "Yoğurt Bileşiminin Zenginleştirilmesine Yönelik Genel Bir Bakış," Türkiye 14. Gıda Kongresi , pp.195-199, 2022
Taşpınar, T. Et Al. 2022. Yoğurt Bileşiminin Zenginleştirilmesine Yönelik Genel Bir Bakış. Türkiye 14. Gıda Kongresi , 195-199.
Taşpınar, T., Yazıcı, G. N., & Güven, M., (2022). Yoğurt Bileşiminin Zenginleştirilmesine Yönelik Genel Bir Bakış . Türkiye 14. Gıda Kongresi (pp.195-199).
Taşpınar, TANSU, GAMZE NİL YAZICI, And MEHMET GÜVEN. "Yoğurt Bileşiminin Zenginleştirilmesine Yönelik Genel Bir Bakış," Türkiye 14. Gıda Kongresi, 2022
Taşpınar, TANSU Et Al. "Yoğurt Bileşiminin Zenginleştirilmesine Yönelik Genel Bir Bakış." Türkiye 14. Gıda Kongresi , pp.195-199, 2022
Taşpınar, T. Yazıcı, G. N. And Güven, M. (2022) . "Yoğurt Bileşiminin Zenginleştirilmesine Yönelik Genel Bir Bakış." Türkiye 14. Gıda Kongresi , pp.195-199.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TANSU TAŞPINAR Et Al. }, title={Yoğurt Bileşiminin Zenginleştirilmesine Yönelik Genel Bir Bakış}, congress name={Türkiye 14. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2022}, pages={195-199} }