N. GÜZELER And E. M. Esmek, "Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peynir Altı Sulu İçeceğin Bazı Özellikleri ve Depolama Süresinin Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.29-42, 2014
GÜZELER, N. And Esmek, E. M. 2014. Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peynir Altı Sulu İçeceğin Bazı Özellikleri ve Depolama Süresinin Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2 , 29-42.
GÜZELER, N., & Esmek, E. M., (2014). Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peynir Altı Sulu İçeceğin Bazı Özellikleri ve Depolama Süresinin Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, 29-42.
GÜZELER, NURAY, And Emel Mine Esmek. "Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peynir Altı Sulu İçeceğin Bazı Özellikleri ve Depolama Süresinin Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, 29-42, 2014
GÜZELER, NURAY And Esmek, Emel M. . "Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peynir Altı Sulu İçeceğin Bazı Özellikleri ve Depolama Süresinin Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.29-42, 2014
GÜZELER, N. And Esmek, E. M. (2014) . "Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peynir Altı Sulu İçeceğin Bazı Özellikleri ve Depolama Süresinin Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.29, no.2, pp.29-42.
@article{article, author={NURAY GÜZELER And author={Emel Mine Esmek}, title={Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peynir Altı Sulu İçeceğin Bazı Özellikleri ve Depolama Süresinin Etkisi}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={29-42} }