T. KEÇELİ MUTLU And A. KONAR, "Salep ve Alternatif Bazı Stabilizatör Maddelerin İnek Sütünden Yapılan Dondurmaların Özelliklerine Olan Etkileri," GIDA DERGİSİ , vol.28, no.4, pp.415-419, 2003
KEÇELİ MUTLU, T. And KONAR, A. 2003. Salep ve Alternatif Bazı Stabilizatör Maddelerin İnek Sütünden Yapılan Dondurmaların Özelliklerine Olan Etkileri. GIDA DERGİSİ , vol.28, no.4 , 415-419.
KEÇELİ MUTLU, T., & KONAR, A., (2003). Salep ve Alternatif Bazı Stabilizatör Maddelerin İnek Sütünden Yapılan Dondurmaların Özelliklerine Olan Etkileri. GIDA DERGİSİ , vol.28, no.4, 415-419.
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN, And ATILLA KONAR. "Salep ve Alternatif Bazı Stabilizatör Maddelerin İnek Sütünden Yapılan Dondurmaların Özelliklerine Olan Etkileri," GIDA DERGİSİ , vol.28, no.4, 415-419, 2003
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. And KONAR, ATILLA. "Salep ve Alternatif Bazı Stabilizatör Maddelerin İnek Sütünden Yapılan Dondurmaların Özelliklerine Olan Etkileri." GIDA DERGİSİ , vol.28, no.4, pp.415-419, 2003
KEÇELİ MUTLU, T. And KONAR, A. (2003) . "Salep ve Alternatif Bazı Stabilizatör Maddelerin İnek Sütünden Yapılan Dondurmaların Özelliklerine Olan Etkileri." GIDA DERGİSİ , vol.28, no.4, pp.415-419.
@article{article, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU And author={ATILLA KONAR}, title={Salep ve Alternatif Bazı Stabilizatör Maddelerin İnek Sütünden Yapılan Dondurmaların Özelliklerine Olan Etkileri}, journal={GIDA DERGİSİ}, year=2003, pages={415-419} }