M. GÜVEN Et Al. , "Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonu İle Ve Soğutularak Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2000
GÜVEN, M. Et Al. 2000. Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonu İle Ve Soğutularak Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
GÜVEN, M., KARACA, O. B., & ERGİNKAYA, Z., (2000). Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonu İle Ve Soğutularak Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
GÜVEN, MEHMET, OYA BERKAY KARACA, And ZERRİN ERGİNKAYA. "Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonu İle Ve Soğutularak Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2000
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonu İle Ve Soğutularak Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , 2000
GÜVEN, M. KARACA, O. B. And ERGİNKAYA, Z. (2000) . "Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonu İle Ve Soğutularak Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi .
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonu İle Ve Soğutularak Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2000}