H. BAKAL And H. ARIOĞLU, "Çukurova Bölgesi?nde İkinci Ürün Susam (Sesamum indicum L.) Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinde Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim Ve Kalite Üzerindeki Etkileri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, pp.23-30, 2014
BAKAL, H. And ARIOĞLU, H. 2014. Çukurova Bölgesi?nde İkinci Ürün Susam (Sesamum indicum L.) Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinde Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim Ve Kalite Üzerindeki Etkileri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1 , 23-30.
BAKAL, H., & ARIOĞLU, H., (2014). Çukurova Bölgesi?nde İkinci Ürün Susam (Sesamum indicum L.) Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinde Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim Ve Kalite Üzerindeki Etkileri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, 23-30.
BAKAL, HALİL, And HALİS ARIOĞLU. "Çukurova Bölgesi?nde İkinci Ürün Susam (Sesamum indicum L.) Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinde Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim Ve Kalite Üzerindeki Etkileri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, 23-30, 2014
BAKAL, HALİL And ARIOĞLU, HALİS. "Çukurova Bölgesi?nde İkinci Ürün Susam (Sesamum indicum L.) Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinde Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim Ve Kalite Üzerindeki Etkileri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, pp.23-30, 2014
BAKAL, H. And ARIOĞLU, H. (2014) . "Çukurova Bölgesi?nde İkinci Ürün Susam (Sesamum indicum L.) Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinde Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim Ve Kalite Üzerindeki Etkileri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.28, no.1, pp.23-30.
@article{article, author={HALİL BAKAL And author={HALİS ARIOĞLU}, title={Çukurova Bölgesi?nde İkinci Ürün Susam (Sesamum indicum L.) Tarımında Farklı Ekim Yöntemlerinde Oluşturulan Farklı Bitki Yoğunluklarının Verim Ve Kalite Üzerindeki Etkileri}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={23-30} }