T. KEÇELİ MUTLU, "Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, T. 2015. Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
KEÇELİ MUTLU, T., (2015). Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN. "Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, TÜRKAN K. . "Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2015
KEÇELİ MUTLU, T. (2015) . "Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜRKAN KEÇELİ MUTLU}, title={Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}