T. CABAROĞLU Et Al. , "Gıda biyoteknolojisinde aroma madelerinin süperkritik akışkan yöntemiyle ekstraksiyonu," GIDA , vol.30, no.4, pp.269-274, 2005
CABAROĞLU, T. Et Al. 2005. Gıda biyoteknolojisinde aroma madelerinin süperkritik akışkan yöntemiyle ekstraksiyonu. GIDA , vol.30, no.4 , 269-274.
CABAROĞLU, T., ERTEN, H., & YILMAZTEKIN, M., (2005). Gıda biyoteknolojisinde aroma madelerinin süperkritik akışkan yöntemiyle ekstraksiyonu. GIDA , vol.30, no.4, 269-274.
CABAROĞLU, TURGUT, HÜSEYİN ERTEN, And MURAT YILMAZTEKIN. "Gıda biyoteknolojisinde aroma madelerinin süperkritik akışkan yöntemiyle ekstraksiyonu," GIDA , vol.30, no.4, 269-274, 2005
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Gıda biyoteknolojisinde aroma madelerinin süperkritik akışkan yöntemiyle ekstraksiyonu." GIDA , vol.30, no.4, pp.269-274, 2005
CABAROĞLU, T. ERTEN, H. And YILMAZTEKIN, M. (2005) . "Gıda biyoteknolojisinde aroma madelerinin süperkritik akışkan yöntemiyle ekstraksiyonu." GIDA , vol.30, no.4, pp.269-274.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Gıda biyoteknolojisinde aroma madelerinin süperkritik akışkan yöntemiyle ekstraksiyonu}, journal={GIDA}, year=2005, pages={269-274} }