L. SANGÜN And O. İ. GÜNEY, "Türkiye?de Balık Eti, Kırmızı Et ve Tavuk Eti Tüketenlerin Bölgelerine Göre Tüketim Düzeyleri," 3st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC2018) , Adana, Turkey, pp.1369-1371, 2018
SANGÜN, L. And GÜNEY, O. İ. 2018. Türkiye?de Balık Eti, Kırmızı Et ve Tavuk Eti Tüketenlerin Bölgelerine Göre Tüketim Düzeyleri. 3st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC2018) , (Adana, Turkey), 1369-1371.
SANGÜN, L., & GÜNEY, O. İ., (2018). Türkiye?de Balık Eti, Kırmızı Et ve Tavuk Eti Tüketenlerin Bölgelerine Göre Tüketim Düzeyleri . 3st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC2018) (pp.1369-1371). Adana, Turkey
SANGÜN, LEVENT, And OSMAN İNANÇ GÜNEY. "Türkiye?de Balık Eti, Kırmızı Et ve Tavuk Eti Tüketenlerin Bölgelerine Göre Tüketim Düzeyleri," 3st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC2018), Adana, Turkey, 2018
SANGÜN, LEVENT And GÜNEY, OSMAN İ. . "Türkiye?de Balık Eti, Kırmızı Et ve Tavuk Eti Tüketenlerin Bölgelerine Göre Tüketim Düzeyleri." 3st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC2018) , Adana, Turkey, pp.1369-1371, 2018
SANGÜN, L. And GÜNEY, O. İ. (2018) . "Türkiye?de Balık Eti, Kırmızı Et ve Tavuk Eti Tüketenlerin Bölgelerine Göre Tüketim Düzeyleri." 3st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC2018) , Adana, Turkey, pp.1369-1371.
@conferencepaper{conferencepaper, author={LEVENT SANGÜN And author={OSMAN İNANÇ GÜNEY}, title={Türkiye?de Balık Eti, Kırmızı Et ve Tavuk Eti Tüketenlerin Bölgelerine Göre Tüketim Düzeyleri}, congress name={3st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC2018)}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1369-1371} }